Η Χασουράκη Χρυσή από το Σκακιστικό Όμιλο Ηρακλείου, Πρωταθλήτρια Ελλάδος!

1024 768 Μary Vasilakaki
  • 0

Πρωταθλήτρια Κρήτης για το 2023 στην κατηγορία των Κοριτσιών 14, αναδείχτηκε η Χασουράκη Χρυσή, για μία ακόμα φορά μετά και την περυσινή κατάκτηση του τίτλου.
Η τελική φάση των Ατομικών Νεανικών Κρήτης, διεξήχθη από 4/2 και ολοκληρώθηκε 18-19/02/2023 στο Ηράκλειο στο ξενοδοχείο Vanisko. Έχοντας εξασφαλίσει στα προκριματικά την πρώτη θέση αήττητη στα Χανιά, προχώρησε στην κατάκτηση του τίτλου με 3,5 βαθμούς σε 4 αγώνες, με δεύτερη τη Νύκταρη Άννα Μαρία με 3 βαθμούς του ΟΦΗ και τρίτη την Πλατσάκη Ευγενία με 2 βαθμούς του ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ.
Η εκπληκτική Χανιώτισσα σκακίστρια του Σκακιστικού Ομίλου Ηρακλείου, Χασουράκη Χρυσή, που έχει στεφτεί πρωταθλήτρια Ελλάδας σε ατομικό και σχολικό επίπεδο 7 φορές, ξεκινώντας τις διακρίσεις από τη νηπιακή ηλικία. Με πρωτιές σε γενική κατάταξη παίρνοντας κύπελλα ακόμα και των αγοριών. Με ανελλιπή παρουσία στα σκακιστικά δρώμενα και πάντα στις πρώτες θέσεις του βάθρου. Με συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες εκπροσωπώντας την Ελλάδα επάξια. Συνεχίζει τις επιτυχίες με το ταλέντο, τη συνεχή δουλειά, την προσωπικότητα, το ήθος, τη δύναμη και την ΨΥΧΗ.

Όλα αυτά που διδάσκει το σκάκι, ένα παιχνίδι που δε διαφέρει καθόλου από το ίδιο το παιχνίδι της ζωής.
Συγχαρητήρια Χρυσή!!! Μας κάνεις υπερήφανους!!!

Author

Μary Vasilakaki

All stories by: Μary Vasilakaki

Leave a Reply

Your email address will not be published.